Om ParrotCenter.dk

Om ParrotCenter.dk

ParrotCenter.dk har eksisteret siden 2007 og har en bred vifte af services og ydelser.

Er produktet ikke købt hos os vil vi selvfølgelig hjælpe så godt vi kan - men kræver det at en af vores montører skal tilse produktet vil dette naturligvis være mod betaling.

Du kan sagtens kontakte os med spørgsmål men i visse tilfælde råder vi dig til at tage kontakt til din forhandler for at undgå yderligere omkostninger, hvis det viser sig at være en reklamationssag inden for “garantiperioden”.

Pakkeløsninger

Håndfri, GPS, Beslag, Holder og strøm. Dette kunne være et eksempel på en pakkeløsning. Der er ofte mange penge at spare ved at få tingene lavet af éen omgang. Så sparer du f.eks. at montøren skal køre ud til dig igen og vi undgår at skulle skille og samle bilen endnu en gang.
Hvis du er I tvivl om hvad der kan lade sig gøre - eller måske er pænest - i din bil er du meget velkommen til at kontakte os.

Montering

Monteringen er “hjertet” i enhver løsning. Det er her hvor ekspertisen virkelig kommer til udtryk. ParrotCenter.dk har kun montører af allerhøjeste kvalitet og de gennemgår løbende uddannelse og træning i montering i nye såvel som ældre biler. Vi sætter en ære i vores arbejde og alle monteringer bliver udført med kvalitetsmaterialer- og værktøj. Montørerne er alle fuldt forsikrede så skulle uheldet være ude, er enhver form for skade dækket af vores forsikring.

Avancerede installationer

Bilernes elektronik og udstyr er ikke hvad det har været. Mange biler er I dag udstyret med større lyd-systemer med indbyggede forstærkere der f.eks. er placeret bag i bilen der vanskeliggør monteringen. Indgående kendskab til disse modeller er et “must” og alle montører har gennemgået træning i disse modeller. Skulle vi komme ud på en opgave hvor vi ikke er sikre - har vi kontakt til alle producenterne som hurtigt kan sende diagrammer og tegninger så vi på sædvanlig kvalificeret vis kan udføre monteringen.

Support

ParrotCenter.dk er IKKE en del af Parrot-organisationen. Trods dette tilbyder vi support på produkter i så vidt omfang vi kan. Også selvom du ikke har købt produktet eller monteringen hos os. Næsten alle fejl vi afhjælper viser sig dog at være fejl i installationen eller betjeningen, grundet manglende instruktion til brugeren efter monteringen. Ring eller skriv til os - så skal vi gøre hvad vi kan for at hjælpe dig.

Hurtig info

ParrotCenter.dk - Din professionelle Parrot-installatør

Hvad kan vi gøre for dig?

Det er selvfølgelig kundens behov der er i fokus. Derfor prøver vi altid så vidt muligt at imødekomme vores kunders ønsker - og det hører til sjældenhederne det ikke kan lade sig gøre.
Jeres ønsker og idéer er en stor del af en fortsat udvikling hos os.

Det sidste nye

ParrotCenter.dk er et firma hvor vi prøver at holde os opdateret - så vi kan holde DIG opdateret. Vi har altid den nyeste software og adgang til de nyeste produkter.
På den mådes sikres du som kunde en professionel vejledning - hver gang.

ParrotCenter.dk er eksperter i Parrot Bluetooth Musik og Håndfri. Professionel montering og service.

Mobilt Kontor,

kontakt@parrotcenter.dk

send mail og vi kontakter dig snarest